Muziek in Liturgie II: Van U is de Toekomst – uitg. 222

 

25,00

Muziek in Liturgie is een serie met materiaal waarmee een of meer vieringen kunnen worden samengesteld rondom een speciale invalshoek. Elke uitgave in deze reeks bevat alle materiaal voor zo’n viering: en vesperliturgie en suggesties voor een Nederlandstalige choral evensong, met daarbij liturgische teksten en bladmuziek, alternatieve opties, suggesties voor Bijbellezingen e.a.

Deel II van Muziek in Liturgie heeft als invalshoek Van U is de Toekomst. Deze invalshoek is uitgewerkt voor de Herfsttijd, oogst, gedachtenis, voleinding. De bundel bevat nieuw werk van Eric Jan Joosse, Christiaan Winter, Aart de Kort en Berry van Berkum. Daarnaast is, net als in deel I, een op de Anglicaanse canticles afgestemde nieuwe vertaling van het Magnificat en Nunc Dimittis opgenomen (hier gecombineerd met de Canticles in G founded on an old Scotch chant van Charles Wood. Verder zijn ook enkele bestaande composities uit het fonds van Kerkzang opgenomen.
[Inhoudsopgave] [Inleiding]

De vermelde prijs betreft de gedrukte uitgave (exclusief porto). Voor donateurs van Kerkzang geldt een korting, dan is de prijs € 19,50.
Het gaat om een goed openvallend boekje, geschikt voor dirigent of koorleider. Materiaal voor koorleden is via speciale kopieerlicenties verkrijgbaar; in dat geval wordt de uitgave digitaal toegestuurd:

Beschrijving

Muziek en vieringen rond oogst, gedachtenis en/of voleinding. Met o.a. nieuwe composities van Berry van Berkum, Eric Jan Joosse, Aart de Kort en Christiaan Winter.