Ons team

Het team van Kerkzang.nl, tevens bestuur van de stichting Centrum voor de Kerkzang, bestaat uit een aantal medewerkers. Zij stellen zich hier kort aan u voor.

Henk de Winter

Henk de Winter

Voorzitter

Henk de Winter is voorzitter van het bestuur van Kerkzang.nl. Hij is leraar Nederlands en is betrokken bij de kerkmuziek van de Protestantse Gemeente in Houten, o.a. als pianist bij enkele koren. Voor Kerkzang.nl verzorgt hij de Mededelingen.

Irene Gootjes

Irene Gootjes

Secretaris | Afdeling verkoop

Irene Gootjes beheert het secretariaat van Kerkzang.nl en de bestellingen. Ook begeleidt zij op orgel en piano o.m. de zondagse vieringen in de kapel van het Dominicanenklooster in Huissen en is zij betrokken bij de Koorschool Arnhem.

Anje Rietberg

Anje Rietberg

Boekhouding |Ledenbeheer

Anje Rietberg is penningmeester van Kerkzang.nl, voor ledenbeheer en boekhouding. Zij is organiste  bij de PKN en de Oud-Katholieke Kerk en leidt o.a. een cantorij en een kinderkoor. Anje heeft de opleidingen Kerkmuziek III, MDO  en Schumann Akademie afgerond.

Anje de Heer

Anje de Heer

Projectmedewerker

Anje de Heer is projectmedewerker van Kerkzang.nl, coördinator van Huis van de Kerkmuziek en adviseur Liturgie bij Kerkpunt. Zij studeerde orgel en kerkmuziek aan het conservatorium van Utrecht.

Geert Hein

Geert Hein

Muzieknotatie en lay-out

Eind 2019 trad Geert Hein toe tot het bestuur van Kerkzang.nl. Hij heeft jarenlang als cantor gewerkt (en is sinds jaar en dag ook al donateur van Kerkzang.nl). Binnen het bestuur zal hij zich bezighouden met de muzieknotatie en lay-out van nieuwe uitgaven.