Muziek in Liturgie I: De Zeven Werken van Barmhartigheid – uitg. 217

 

17,50

Muziek in Liturgie is een (nieuwe) serie met materiaal waarmee een of meer vieringen kunnen worden samengesteld rondom een speciale invalshoek. Elke uitgave in deze reeks bevat alle materiaal voor zo’n viering: liturgische teksten en bladmuziek, alternatieve opties, suggesties voor Bijbellezingen e.a. en een beknopte toelichting op het thema. Dat alles overzichtelijk en gebruiksvriendelijk geordend.

In Deel I van Muziek in Liturgie is de invalshoek De Zeven Werken van Barmhartigheid: nieuw werk van Dirk Zwart en Wim Ruessink, een op de Anglicaanse canticles afgestemde nieuwe vertaling van het Magnificat en Nunc Dimittis (hier gecombineerd met de Canticles in d van T.A. Walmisley) en verder enkele bestaande composities uit het fonds van Kerkzang.

De vermelde prijs betreft de gedrukte uitgave (exclusief porto). Voor donateurs van Kerkzang geldt een korting, dan is de prijs € 15,00.
Het gaat om een goed openvallend boekje, geschikt voor dirigent of koorleider. Materiaal voor koorleden is via speciale kopieerlicenties verkrijgbaar; in dat geval wordt de uitgave digitaal toegestuurd:

Beschrijving

Muziek en vieringen rond De Zeven Werken van Barmhartigheid (o.a. Dirk Zwart, Wim Ruessink)