Nieuwe inspiratie opdoen met oog op de gemeentezang?

Dan is deze korte cursus zeker iets voor jou!

Dit jaar is het precies 10 jaar leden dat het nieuwe Liedboek verscheen, Inmiddels is er ook een aanvulling op de rubriek met psalmen gekomen, de bundel Psalmen anders. En dat zijn niet de enige vindplaatsen van kerkliederen. Hoe ga je om met de veelheid aan mogelijkheden? Waar vind je informatie en vooral in inspiratie? Deze korte en praktische cursus is precies daarvoor bedoeld!

Plaats, datum en tijd:

Amersfoort, Fonteinkerk, 4, 18 en 25 november van 10.00-13.15 uur.

Docenten:

Catrien Posthumus Meyjes en Anje de Heer

Kosten:

€ 280,00 (incl. koffie en thee).

Voor wie:

organisten, pianisten, cantores, zangleiders, koorzangers en andere geïnteresseerden

Aanmelden:

stuur een e-mail naar bureau@kerkzang.nl. Vervolgens wordt een aanmeldingsformulier toegestuurd. Inzenden uiterlijk 26 augustus a.s. Er geldt een minimaal aantal deelnemers: 8; inschrijving geschiedt op volgorde van ontvangst.

Flyer: