Midwinterzingen 

Kom op de laatste dag van de kerstvakantie naar IJsselstein om daar een dag lekker samen te zingen. Alle liederen cirkelen rond de invalshoek: 

Het nieuwe jaar in!

 

Vanaf 10.00 uur ben je welkom om elkaar alvast te ontmoeten met drinken en wat lekkers. Het programma begint om 10.30 uur en is rond 17.00 uur afgelopen. Om 16.00 uur is er een slotconcert waarbij ouders, opa’s en oma’s, vrienden en vriendinnen van harte welkom zijn. Alle ouders die het leuk vinden om ook te zingen kunnen vanaf 15.00 uur ook meedoen, zodat we een paar liederen met z’n allen kunnen zingen. Natuurlijk wordt er voor een lunch gezorgd en is er aan het einde van de dag warme chocomel!

 We zijn net als de vorige keer te gast in de Ontmoetingskerk in IJsselstein. Maak vrienden of vriendinnen die ook van zingen houden of in een koor zingen ook enthousiast voor deze dag! Een paar dagen van te voren krijg je de muziek toegestuurd. De dag wordt, net als de Kerkmuziekdagen voor de Jeugd (KMDJ), geleid door Annemarie van der Boor en Willeke Smits.

Voor de ouders en andere belangstellenden; IJsselstein is een mooi oud stadje, waar genoeg te beleven valt. En Utrecht is op een steenworp afstand, dus niemand hoeft zich te vervelen!  Neem gerust contact op met jeugd@kerkzang.nl voor meer informatie. Graag zien we jullie op 7 januari 2017!

Alle gegevens op een rijtje: 

 • datum:                                 7  januari 2017
 • plaats:                                  Ontmoetingskerk, Andorrastraat 2, IJsselstein
 • tijd:                                       10.30 uur – 17.00 uur (de kerk is open vanaf 10.00 uur)
 • eindpresentatie:                16.00 uur

Aanmelden

 • Stuur voor 20 december een berichtje naar: info@willekesmits.nl.
 • Of bel: 06 – 21 545 969 (Willeke Smits). 

Vertel bij je aanmelding:

 • dat je meedoet
 • hoe oud je bent
 • of er verdere bijzonderheden zijn die van belang zijn voor deze dag.

Meer informatie:

 • Willeke Smits: 06 – 21545969

 Prijs:

 • ™ € 15, – per persoon (maak het bedrag vóór 20 december over op rekening NL 37 INGB 0000 2218 72 tnv Stichting Centrum voor de Kerkzang te Landsmeer. 

Download hier de uitnodigingsbrief.