Een praktische cursus voor mensen die actief zijn rond het zingen in hun kerk (of die dat willen doen). Hoe inspireer je de kerk als zingende gemeenschap, of het nu om veel of weinig mensen gaat? Hoe bouw je met de eigen kerk vanuit de veelheid aan mogelijkheden een mooi repertoire op? Hoe leer je een nieuw lied aan? Hoe geef je nieuwe impulsen?
In deze cursus kijken we naar het (on)bekende in het Het Liedboek, zingen en bidden in huis en kerk, en ook naar de aanvulling bij erbij, de verrassende bundel Psalmen anders – een uitbreiding van de rubriek Psalmen.

De cursus vindt plaats in Amersfoort, op een vijftal zaterdagochtenden (19 oktober, 7 december, 1 en 15 februari en 8 maart).

Download hier de flyer met meer informatie. TIP: geef je vroegtijdig op, want de cursus gaat alleen door bij voldoende deelname.

Informatie: bureau@kerkzang.nl