Abonneer u op onze RSS feed
dinsdag, 21 mei 2013 10:40

Muziek bij het nieuwe liedboek? Speciaal

Geschreven door 
Beoordeel dit item
(0 stemmen)

Muziek bij het nieuwe liedboek?

Een nieuw liedboek, een nieuw geluid, een nieuwe uitgavenreeks

25 meI 2013: Liedboek, bidden en zingen in huis en kerk wordt in gebruik genomen. Er is een nieuwe wereld te ontdekken. Dat geldt voor iedereen die het nieuwe liedboek in de hand zal nemen, maar het geldt in het bijzonder voor de musici in de liturgie. Het nieuwe liedboek bevat behoorlijk wat bekende gezangen, maar ook veel nieuwe. Waar vind je repertoire voor koor, cantorij of zanggroep, voor orgel of piano? 
 
Gelukkig is er tegelijk met het liedboek een koor-/cantorboek en een bundel met begeleidingen. 
Kerkzang.nl start daarnaast met een losbladige reeks van bewerkingen voor koor en cantorij bij de liederen uit het nieuwe liedboek. Het gaat om stukken die een aanvulling vormen op dat wat het koorboek biedt, bewerkingen speciaal voor kinderkoor/-cantorij, muziek voor gelijk stemmen of voor de kleine cantorij (SAT/B), zettingen per couplet et cetera.  
 
De bewerkingen zullen steeds in setjes van ongeveer 6 gezangen verschijnen. De eerste reeks is nu verkrijgbaar: een of meer bewerkingen bij elk van de volgende vijf liederen: 
 

Lied 

componist 

bezetting 

 172 Een rijke man, een man van niets (uitg. 209a)

 Arjen Leistra

 S1S2 piano

 246b De maan is opgekomen (uitg. 209b)

 Gerrit Baas

 S1S2 

 253 De zon daalt in de zee (uitg. 209c)

 Gerrit Baas

 SAB | SAB

 663 Al heeft Hij ons verlaten (uitg. 209d)

 Hans-Hermann Kurig

 SAB | allen

 970 Vlammen zijn er vele (uitg. 209e)

 Bernard Leste

 SATB | SATB | SATB | allen

 

PRIJS:

€ 5,- per afzonderlijk lied | € 15,- voor de hele reeks | € 12,50 voor de hele reeks (donateurs). In alle gevallen incl. het recht tot 30x kopiëren voor eigen gebruik. 
 

Bestellen :  Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. Voor alle 5 stukken vermeldt 'uitg. nr. 209'. Voor afzonderlijke stukken vermeldt behalve 'uitg. nr. 209' ook a/b/c/d/e. 

De volgende reeksen zijn gewijd aan: 

Advent, Kerst, Jaarwisseling & Epifanie.

Geef uw e-mailadres aan ons door (via Dit e-mailadres is beschermd tegen spambots. U heeft Javascript nodig om het te kunnen zien. ), en u wordt op de hoogte gehouden. 

 

 

Lees 7634 keer Laatst aangepast op dinsdag, 24 september 2013 10:48