Abonneer u op onze RSS feed

KMDJ 2017: terugblik van een deelnemer

Afdrukken
PDF

KMDJ 2017 14

Nu al weer zin in volgend jaar!

in gesprek met Janna

 

Hoe oud ben je en waar kom je vandaan?

Ik ben 10 jaar oud en ik kom uit Utrecht.

Hoe had je gehoord over de KMDJ?

In onze kerk gaan altijd veel mensen mee met de KMDJ, zo had ik er voor het eerst over gehoord. En het leek mij wel leuk.

Waar was het dit jaar?

Het kamp was in Haaksbergen, in een groepsaccommodatie bij een manege. Als er een begeleider mee was, mochten we soms ook naar de paarden, dat was heel leuk. Er was ook veel ruimte om buiten en binnen te spelen.

Wat heb je gedaan op de KMDJ?

KMDJ is een zangkamp, je zingt veel. Je oefent liedjes voor een concert en voor een kerkdienst waar we in meezingen. Je leert er veel en dat is heel leuk. Daarnaast deden we een groepsopdracht. We gingen met een groepje iets muzikaals maken. En uiteindelijk gingen we dat ook opvoeren tijdens het concert op zondag.
Dit jaar was er ook Orgelkids. Dat was een workshop die we deden. We bouwden ons eigen orgel en we mochten er ook op spelen. Dat was een leuke ervaring om mee te maken. 

Maar natuurlijk deden we ook veel spelletjes. Dat was supergezellig.

Wat vond je het leukst?

Het leukst vond ik de bonte avond op zaterdagavond. In plaats van repeteren laat je je eigen act zien. Het mag iets muzikaals zijn, iets met toneel, het kan van alles zijn. Het is grappig om te laten zien, maar ook leuk om naar te kijken. Je weet nooit wat je kan verwachten. Wij hadden met een groepje een toneelstuk opgevoerd: een moderne versie van sneeuwwitje.

Nieuwe mensen ontmoeten op het kamp is ook heel fijn . Na het kamp heb je meteen veel vrienden!

Is er nog iets anders wat je wil vertellen?

Het was supergezellig en ik heb nu alweer zin in volgend jaar!

KMDJ 2017 9